Ekologie je pro nás důležitá

Vařte doma z domácích těstovin

Сковорода ORION GALI 20см

ORION Pánev GALI 20 cm
ORION Pánev GALI 20 cm
ORION Pánev GALI 20 cm_2
ORION Pánev GALI 20 cm_3
Доступність:
Недоступно
Код113212
Виробник / ПостачальникORION
Страхівка24 місяців
ОписОбговорення
Masivní pánev s velmi kvalitním 2vrstvým nepřilnavým povrchem ILAG Essential od renomovaného výrobce ILAG ze Švýcarska s plně indukčním 2vrstvým dnem. Plně indukční dno se zahřívá rychleji a rovnoměrněji než běžné dno na indukci a zaručuje tak efektivnější vaření. Nepřilnavý povrch ILAG Essential nabízí vynikající nepřilnavost, skvělou odolnost a snadnou údržbu. Dno je opatřeno indikátorem teploty (TERMO BODEM), který změní barvu, když dosáhne pánev ideální teploty pro přípravu jídla. Zajistí tak dokonalé podmínky pro vaření, smažení, dušení. Světlejší odstín termo bodu změní barvu při cca 160 °C a při cca 210 °C zcela zmizí. Termo bod zajistí ochranu nádobí před přehřátím a tím zachovává jeho nepřilnavé vlastnosti. Můžete na ni smažit, dusit a opékat s minimální potřebou tuku. Materiál: slitina hliníku s 2vrstvým nepřilnavým povrchem ILAG Essential, plastové držadlo (bakelit), šedý silikonový doplněk na rukojeti. Možnost zavěšení. PFOA FREE (při výrobě nebyla použita kyselina perfluorooktanová). Rozměry: pr. 20 cm, v. 5,4 cm. Vhodná na všechny typy spotřebičů včetně indukce. Nádoby GALI jsou vhodné do myčky nádobí, avšak vlivem agresivních čisticích prostředků může dojít ke snížení užitných vlastností nepřilnavého povrchu. Tento stav nemá vliv na proces vaření, není zdravotně závadný a nemůže být důvodem reklamace. Pokud se chcete tomuto vyhnout, nádobí v myčce nemyjte. Zahřívejte postupně, max. teplota pro zahřívání 230 °C. Nečistěte abrazivními prostředky ani kovovou drátěnkou. Používejte pouze silikonové nebo dřevěné kuchyňské náčiní. Není vhodná do trouby.
Виробник / постачальникORION
Обговорення продукту
Запитання?Вас цікавлять конкретні деталі? Запитайте у нас.
Задати запитання
Нове запитання
Ваше ім'я:
Ваш e-mail:
(E-mail не буде оприлюднений)
Надпись:
Текст статті:
Ваше ім'я:
Ваш e-mail:
(E-mail не буде оприлюднений)
Текст статті: