Ekologie je pro nás důležitá

Vařte doma z domácích těstovin

Форма ORION Заєць 15,5 х 21 см, кераміка

Тільки особиста колекція
ORION Forma zajíc 15,5 x 21 cm, keramika
ORION Forma zajíc 15,5 x 21 cm, keramika
ORION Forma zajíc 15,5 x 21 cm, keramika_2
ORION Forma zajíc 15,5 x 21 cm, keramika_3
ORION Forma zajíc 15,5 x 21 cm, keramika_4
ORION Forma zajíc 15,5 x 21 cm, keramika_5
259 Kč з ПДВ
214 Kč без ПДВ
Доступність:
В наявності більше ніж 6 шт
Коли отримаю товар, якщо замовлю сьогодні?
Особисто в Празі 2:
сьогодні
Код151795
Виробник / ПостачальникVELKOOBCHOD ORION, spol. s r.o.
Страхівка24 місяців
ОписОбговорення

Keramická forma ve tvaru ZAJÍCE se Vám bude hodit především v době velikonočních příprav. Upečete v ní klasického piškotového nebo máslového zajíce, ale můžete formu využít také k přípravě aspiků, nádivek, paštiky, tlačenky a jiných dobrot. Forma je z kvalitní keramiky, glazovaná. Před pečením doporučujeme pečlivě vymazat tukem a vysypat moukou, aby byly zachovány při vyklopení z formy všechny detaily. Keramika výborně vede teplo, a proto zapékáním a pečením v keramice dosáhnete ekonomické přípravy jídel, pokrmy dojdou – zdroj vypínáte s předstihem. Nádoby z keramiky mají dlouhou životnost a při správném zacházení Vám vydrží několik let. Je ale nutné dodržovat určité zásady manipulace s nádobím. Výrobek má velmi vysoké pnutí, nesnáší proto okamžité rychlé teplotní změny – tepelný šok. Mezi formou a dnem trouby musí být zajištěno proudění vzduchu, takže vždy pokládejte výrobek na mřížku. Je nutné dát studenou formu do studené trouby a pak teprve zapnout (max. 280 °C). Forma je vhodná do jakékoli trouby a lze ji použít v MVT, max. 220 °C. Na chalupě může být pěknou dekorací interiéru. Rozměry: vnější 15,5x21x7 cm. Lze mýt v myčce.

Вишка8 cm
МатеріалКераміка
Виробник / постачальникVELKOOBCHOD ORION, spol. s r.o.
Обговорення продукту
Запитання?Вас цікавлять конкретні деталі? Запитайте у нас.
Задати запитання
Нове запитання
Ваше ім'я:
Ваш e-mail:
(E-mail не буде оприлюднений)
Надпись:
Текст статті:
Ваше ім'я:
Ваш e-mail:
(E-mail не буде оприлюднений)
Текст статті: